Kim jesteśmy

Sylwia
Absolwentka hodowli zwierząt poznańskiej Akademii Rolniczej. Po kilku latach pracy naukowej uznała, że lepiej spełni się w praktycznym działaniu. Pasjonatka koni, jeździectwa i hodowli, we Frontierze znalazła miejsce do realizowania swoich marzeń. Zainspirowana ideą SLOW-FOOD, po lekturze podręczników sztuki serowarskiej z całej Europy zdecydowała się rozpocząć swą przygodę z tradycyjnym wytwarzaniem serów. Od końca lat 90-tych jest więc osią tego miejsca, serowarem i hodowcą, tworzyła przez lata niepowtarzalne receptury serów z Frontiery, a wolne chwile spędza w siodle, powożąc lub muzykując na altówce.

Rusłan
Pianista, kompozytor z wykształcenia i z zamiłowania. Poranki spędza w sali koncertowej położonej nad dojrzewalniami serów, komponując muzykę na zabytkowym pianinie. Przy dźwiękach jego utworów , nasze sery zyskują głębię smaku i harmonię. „Człowiek gór” starej szkoły z dużym dorobkiem wspinaczkowym na wielu kontynentach. Swoją córkę, zamiast jazdy na rowerze, nauczył jazdy traktorem i strzelania z broni palnej. Zafascynowany Wenecją i kulinarną kulturą Włoch. Entuzjasta podróży motocyklowych po mazurskich szutrach. Jego muzyki i ciekawych anegdot i opowieści można posłuchać na organizowanych na ranczo recitalach i koncertach.

Ania
Nasza fantastyczna córka, wychowana we Frontierze, gdzie psy, koty, kury, konie i krowy stanowiły jej nieodłącznych towarzyszy zabaw. Od najmłodszych lat uczestniczy w życiu gospodarstwa - odbierać porody nauczyła się wcześniej niż jeździć na rowerze. Jeździ konno i na motorze, uprawia strzelectwo, gra na skrzypcach, rysuje. Obecnie studiuje zootechnikę na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim, a po ukończeniu studiów zamierza wraz z nami prowadzić ranczo. Kocha książki, zwierzęta i Mazury.