"Ranczo Frontiera (555 km od Krakowa) Niebo w Gębie", Wojciech Nowicki, GAZETA WYBORCZA KRAKÓW, 11.06.2010
"Jedzenie z pierwszego tłoczenia", Roberta Leszczyński i Agnieszka Niedek, cykl KULTURA I STYL, WPROST nr 37, 14.09.2008
"MĄDRZY DO SERA", Katarzyna Bosacka, WYSOKIE OBCAST, dodatek do GAZETY WYBORCZEJ, 26.02.2011
"Rusłana oda do sera", Gabriela Pewińska, DZIENNIK BAŁTYCKI, 1.07.2011
"Sery i Serowarstwo", Wojciech Nowicki, GAZETA WYBORCZA, dodatek Kulinarny Atlas Drogowy 1/4 - Polska Północna
"Mazurska Frontiera", Camilla Hultovist, FOOD & FRIENDS nr 4, wrzesień-październik 2011
"Sery Mistrzów", Joanna Włodarska, SIELSKIE ŻYCIE listopad-grudzień 2012
"Lancelot dzień zaczyna", Marcin Wójcik, cykl "Pochwała Życia Spokojnego", Gość Niedzielny, 23.12.2012
"Naturszczycy", Miłosz Węglewski, cykl "Polacy jedzą zdrowo", NEWSWEEK POLSKA, 13-19.05.2013
"Osiągnęłam sukces, bo robię to co kocham", Katarzyna Osińska, cykl TEMAT MIESIĄCA Kobiety i pasja, DOBRE RADY, kwiecień 2014
"Życie pełne smaków", Justyna Pobiedzińska, cykl "Pasje kobiet", ELLE, sierpień 2013
"Gdzie Ser Dojrzewa", Michał Olszewski, cykl Apetyt na Polskę, TYGODNIK POWSZECHNY nr 31, data 29.07.2012
"Życie ma smak RANCZO FRONTIERA - SERY Z POGRANICZA", Joanna Pawełczak, VOYAGE nr 12, grudzień 2010
"Migracja za serem", Małgorzata Minta, cykl STYL ŻYCIA, RZECZPOSPOLITA, 24-25.07.2010
"FRONTIERA Organic Ranch", Ewa Woicka-Bekas, POLISH FOOD, spring 2011
"Aromat sera z RANCZA FRONTIERA", KULINARNY blog Wojtka Lewandowskiego, blog KULINARNY.WORDPRESS.COM, 09.11.2009
"Nasze sery kochane" - sonda szefów kuchni, Wojciech Blecharz, FOOD SERVICE nr 104, listopad 2010
"Do dobrego wina", Jan Bazyl Lipszyc, RYNEK SPOŻYWCZY nr 11/12, listopad-grudzień 2010
"Mazurski smak sera", Ewelina Cisłak, cykl "Dom i Rodzina", TOP AGRAR POLSKA
"Sery z ekologicznych wzgórz Frontiery", Marta Chowaniec, portal GOTUJMY.PL, 3.02.2011
Często zadawane pytania
Składanie zamówienia
Polityka prywatności
Ranczo FRONTIERAWarpuny 4, 11-731 Sorkwitywoj. warmińsko-mazurskie
Sylwia: 501 544 755 Rusłan: 501 799 924 Ania: 690 453 868
e-mail: seryowcze@gmail.com